Referenties

 

Geweldige Leiderschapsleergang met een topteam en toptrainers Otto, Paul en Aad. Inspirerend, confronterend en op zijn tijd vermoeiend :). Een aanrader voor leiders die zich verder willen ontwikkelen en bereid zijn om echt met zichzelf & team aan de slag te gaan.

Esther Huijser, Geldservice Nederland

 

Als team een ontzettend waardevolle training gevolgd! Inspirerend, praktisch en no-nonsens. Soms confronterend, soms spannend. Ook gelachen en ontspannen. Als team en als individuen meteen al stappen kunnen maken, en huiswerk meegenomen om mee verder te gaan. Door de trainers en de setting lukte dat allemaal in 24 uur…

Dieuwke Reitsema-Wilschut, workshopmanager Scania

 

De Mission Command aanpak heeft ons team in een half jaar tijd sterk doen groeien. We hebben nu duidelijke doelen en het onderlinge vertrouwen is enorm gegroeid. Medewerkers pakken hun verantwoordelijkheid en de leiding faciliteert waar nodig. Nu verder op weg om onze ambitie om het beste team van Nederland te worden waar te maken.

Marjo Teeuwen, directeur Apotheek Oirschot

 

Deze dag voor het topmanagement van de Regio Zwolle heeft méér bijgedragen aan de betrokkenheid van deze belangrijke groep bij de ambities van de regio dan alle andere activiteiten van de afgelopen jaren bij elkaar!

Karin Cornelissen, Gemeentesecretaris gemeente Raalte

 

 

Mission Command kan in 24 uur een versnelling brengen in teamontwikkeling die in een normale kantooromgeving jaren duurt.

Jacco Taal, Directeur Operational Excellence Eneco

Bij een van onze bedrijven in België vond een totale management wisseling plaats. De MD, FD en OPS manager zijn vervangen. De MD en OPS rol zijn intern overgenomen, de FD kwam van buiten. Om te zorgen dat dit team direct inzicht kreeg in de team dynamiek en mogelijke valkuilen, konden we een goede start maken. De TT Success Insight methodiek die Paul hanteerde in combinatie met een geslaagde team sessie, heeft gezorgd dat dit team een ‘kick-start’ heeft gemaakt.

Ewald Draaijer, CEO SK FireSafety Group

Brigade-generaal Otto van Wiggen heeft op overtuigende en inspirerende wijze leiding gegeven aan 11 Luchtmobiele Brigade. Na meerdere uitzendingen van de brigadestaf en haar eenheden is onder zijn leiding de brigade snel weer opgewerkt naar haar oude niveau. Onder het gesternte van bezuinigingen heeft hij aangetoond dat 11 Luchtmobiele Brigade multifunctioneel en relevant is als snelle interventiemacht van de krijgsmacht. Onder zijn leiding is in nauwe samenwerking met het Defensie Helikopter  Commando het nieuwe Operationele Concept Air Manoeuver Brigade tot stand gekomen. Dit concept is succesvol beoefend tijdens de aansprekende oefening Falcon Autumn. Die oefening heeft bijgedragen aan de zichtbaarheid van de brigade en daarmee de Koninklijke Landmacht.

Generaal van Wiggen is een zeer gerespecteerd leider nu, maar ook in het verleden als commandant van het Korps Commandotroepen, het Opleidings en TrainingsCentrum Operatien en als generaal bij het 1st German/Netherlands Headquarters. Leiderschap, vakmanschap en authenticiteit lopen als en rode draad door zijn carrière. 

Waarderingsreden uitreiking bronzen soldaat op 13 april 2012 door Luitenant Generaal Mart de Kruif, Commandant Landstrijdkrachten

Een aantal jaren geleden begon ik bij Martinair als ‘operationele baas’ van Martinair. Martinair  was destijds volop in beweging en er waren een aantal grote ‘verandertrajecten’  in gang gezet. Deze waren vooral gericht op het verbeteren van de operationele performance. Om het gewenste resultaat te bereiken werd van veel collega’s van Martinair een gedragsverandering gevraagd. Bij deze complexe cultuur en organisatie veranderingsprocessen zijn wij destijds bijzonder vakkundig begeleid door Paul Schmidt. Zijn aanpak en werkwijze laat zich, wat mij betreft, het beste omschrijven met de kernwoorden: professioneel, empathie, tastbaar en resultaatgericht! Paul heeft met zijn brede ervaring en excellente vaardigheden en technieken een waardevolle bijdrage geleverd om ons doel te bereiken.

Diederik Pen, COO Wizz Air

Paul is een open, integere en gedreven persoonlijkheid.  Altijd werkend naar concreet resultaat en vooral no nonsens. Hij heeft mij in verschillende omstandigheden geholpen met de coaching van mensen, het opleiden van consultants en met persoonlijke coaching. Ieder die in mijn omgeving met hem heeft gewerkt voelt daar nog de benefits van: het beklijft!

Gerard van Laarhoven, manager zakelijk DBD Achmea

Toen ik bij ProRail als adjunct directeur leiding gaf aan het technische kennis- en informatiecentrum (350 medewerkers) van ProRail, heeft Paul mij geholpen met het modereren van workshops met mijn management team om een gemeenschappelijke en gedragen visie te ontwikkelen. Dat is mij zo goed bevallen dat ik hem daarna gevraagd heb om als klankbord te fungeren. Toen ik vervolgens aan een andere afdeling binnen ProRail leiding ging geven, heb ik Paul opnieuw gevraagd om te helpen mijn team van professionals te inspireren en motiveren. Jarenlang hebben wij teruggegrepen op de inhoud van die sessies. Ik heb Paul ook enkele keren gevraagd om medewerkers van mij individueel te coachen. Ik heb veel waardering voor de zorgvuldigheid waarmee dit geschiedde.

Michel Ruesen, Managing Director EEIG ERTMS Users Group

I’ve been working with Paul Schmidt for several years. His assessments, coaching and training were part of a no-nonsense approach that helped me (CEO EHC) transform my international EHC Board into a real team in record time. Paul’s knowledge, integrity, passion and positive confrontational approach made him reach a high level of participation. We also used Paul as a sounding board for further shaping and implementation of our strategy. Paul has a broad background in terms of training, coaching, interim assignments and entrepreneurship and I would use his services again without hesitation. I recommend him highly for assignments at C-level and above.

André-Louis de la Bruyére, Senior Executive Search Manager at ADALID and DSI

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!