Referenties

Tijdens onze training van Mission Command stond het thema samenwerken centraal. Onze groep bestond uit mensen van onder de 30 jaar. Otto en Paul deden het top! Tijdens de training zagen ze er minder formeel uit dan op de website. Deze mannen zijn laagdrempelig, benaderbaar en prettig in omgang. Het was een leerzame, spannende en inspirerende training. Nogmaals bedankt!

Anouk Morren, P&O adviseur gemeente Nunspeet

Een Mission Command training is een training als geen ander. Simpele modellen krijgen smaak met militaire voorbeelden maar de link naar de praktijk in het bedrijfsleven is echter snel gelegd. Nog beter is het aan de slag gaan hiermee in de praktijk. De training onderscheid zich door de praktijk voorbeelden. Gedrag en de impact hiervan wordt zichtbaar gemaakt en voorzien van rechtvoorderaap-feedback. Ik heb bij Paul en Otto een leuke en leerzame tijd gehad.

Marius van ’t Westeinde, Blackbelts team Eneco

 

Geweldige Leiderschapsleergang met een topteam en toptrainers Otto, Paul en Aad. Inspirerend, confronterend en op zijn tijd vermoeiend :). Een aanrader voor leiders die zich verder willen ontwikkelen en bereid zijn om echt met zichzelf & team aan de slag te gaan.

Esther Huijser, Geldservice Nederland

 

Als team een ontzettend waardevolle training gevolgd! Inspirerend, praktisch en no-nonsens. Soms confronterend, soms spannend. Ook gelachen en ontspannen. Als team en als individuen meteen al stappen kunnen maken, en huiswerk meegenomen om mee verder te gaan. Door de trainers en de setting lukte dat allemaal in 24 uur…

Dieuwke Reitsema-Wilschut, workshopmanager Scania

 

De Mission Command aanpak heeft ons team in een half jaar tijd sterk doen groeien. We hebben nu duidelijke doelen en het onderlinge vertrouwen is enorm gegroeid. Medewerkers pakken hun verantwoordelijkheid en de leiding faciliteert waar nodig. Nu verder op weg om onze ambitie om het beste team van Nederland te worden waar te maken.

Marjo Teeuwen, directeur Apotheek Oirschot

 

Deze dag voor het topmanagement van de Regio Zwolle heeft méér bijgedragen aan de betrokkenheid van deze belangrijke groep bij de ambities van de regio dan alle andere activiteiten van de afgelopen jaren bij elkaar!

Karin Cornelissen, Gemeentesecretaris gemeente Raalte

 

 

Mission Command kan in 24 uur een versnelling brengen in teamontwikkeling die in een normale kantooromgeving jaren duurt.

Jacco Taal, Managing Director Eneco Installatiebedrijven B.V.

Toen ik bij ProRail als adjunct directeur leiding gaf aan het technische kennis- en informatiecentrum (350 medewerkers) van ProRail, heeft Paul mij geholpen met het modereren van workshops met mijn management team om een gemeenschappelijke en gedragen visie te ontwikkelen. Dat is mij zo goed bevallen dat ik hem daarna gevraagd heb om als klankbord te fungeren. Toen ik vervolgens aan een andere afdeling binnen ProRail leiding ging geven, heb ik Paul opnieuw gevraagd om te helpen mijn team van professionals te inspireren en motiveren. Jarenlang hebben wij teruggegrepen op de inhoud van die sessies. Ik heb Paul ook enkele keren gevraagd om medewerkers van mij individueel te coachen. Ik heb veel waardering voor de zorgvuldigheid waarmee dit geschiedde.

Michel Ruesen, Managing Director EEIG ERTMS Users Group

I’ve been working with Paul Schmidt for several years. His assessments, coaching and training were part of a no-nonsense approach that helped me (CEO EHC) transform my international EHC Board into a real team in record time. Paul’s knowledge, integrity, passion and positive confrontational approach made him reach a high level of participation. We also used Paul as a sounding board for further shaping and implementation of our strategy. Paul has a broad background in terms of training, coaching, interim assignments and entrepreneurship and I would use his services again without hesitation. I recommend him highly for assignments at C-level and above.

André-Louis de la Bruyére, Senior Executive Search Manager at ADALID and DSI

Neem contact met ons op +31 242 022 383

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en tips over leiderschaps- en teamontwikkeling? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief van Mission Command die iedere twee maanden verschijnt.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer weten over Mission Command? Neem dan contact met ons op via +316 536 413 27 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!