Leiderschap bij extreem geweld:

Bereiden we onze leidinggevenden wel voor op dynamische incidenten?

Deze training is voor leiders CoPI of andere leidinggevenden die in omstandigheden met extreem geweld werken of in andere complexe/dynamische situaties leidinggeven.

Situaties waarin Iedere seconde telt en er geen tijd is om eens uitgebreid te gaan overleggen.

Je wilt echter wel op basis van een goede analyse de juiste besluiten nemen. Je wilt slachtoffers redden en het geweld beteugelen. Alle ogen zijn gericht op jou.

In een training van 2,5 dag wordt je voorbereid om in dit soort situaties effectief leiderschap te tonen. Ervaringsdeskundigen delen hun ervaring. Je wordt uitgedaagd om de juiste oplossingen te bedenken met uitdagende casuïstiek. Je gaat aan den lijve ervaren in een ervaringsleeroefening hoe het is onder dit soort omstandigheden leiding te geven. Tot slot mag je de opgedane ervaringen in diverse geweldscenario’s toepassen in een  virtuele oefenenomgeving met behulp van een simulator.

Meer weten? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op.

Ze hebben het vermogen om organisaties en processen te doorgronden en hier open, realistisch, soms provocatief doch immer constructief op te reflecteren. Zeer vakkundige mensgerichte professionals.

Rikus van Santen

Veiligheidsregio Limburg Noord

Een leiderschapstraining van Mission Command volgen?

Je management skills verbeteren met een mission command leiderschapstraining? Bel ons voor een afspraak. Stel je vraag via ons contactformulier. Of vraag de brochure van de open training aan.

Brochure aanvragen

15 + 14 =

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431BR Diepenveen

Kvk-nummer
87781565

+31 242 022 383
[email protected]

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

niemand is belangrijker dan het team

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command