Presentatie Mission Command

Prikkelende presentaties voor leidinggevenden, medewerkers en klanten

Wil je op een interactieve en positief prikkelende wijze een boodschap overdragen? Dan verzorgt Mission Command voor jouw organisatie graag een presentatie. Geen saaie theorie maar een aaneenschakeling van praktijkvoorbeelden die tot de verbeelding spreken.

Een Mission Command presentatie heeft als doel jouw leidinggevenden, medewerkers en/of klanten aan het denken te zetten. Standaardverhalen? Daar geloven wij niet in. Na een uitgebreide intake snijden wij onze presentatie helemaal toe op jouw boodschap, doelgroep en branche.
De boodschap die jij graag wilt vertellen wordt door ons overgedragen.

Mission Command presentatie: niemand is belangrijker dan het team

De presentatie Niemand is belangrijker dan het team is gebaseerd op het gelijknamige boek van Otto van Wiggen. In deze presentatie staan de vijf stappen op weg naar een succesvol team centraal. Stappen gebaseerd op ervaringen van leiderschap en samenwerking binnen het leger. Wanneer je op militaire missie gaat kun je je het niet permitteren om tweede te worden. Leiderschap, samenwerking binnen het team en blindelings vertrouwen zijn (letterlijk) van levensbelang. Wat kunnen bedrijven leren van deze succesvolle wijze van samenwerking en van de Mission Command stijl van leiderschap voor hun eigen organisatie?

Meer Mission Command presentaties

Over andere onderwerpen op het gebied van leiderschap, samenwerking en teams geven we ook presentaties. Onder meer over het herkennen van en inspelen op gedrag, bouwen aan vertrouwen, persoonlijk leiderschap en de twee petten van iedere leider. Wil je een workshop of masterclass door Mission Command laten verzorgen? Ook dat is bespreekbaar.

 

Een inspirerende en praktische middag, verzorgd door Mission Command, waarbij de theorie direct gekoppeld werd aan de praktijk. Hoofd vol ervaringen, ideeen en praktische adviezen om mee aan de slag te gaan.

Nancy ter Avest-Schotmeijer

Jong Medisch Spectrum Twente

Boek een Mission Command presentatie.

Van controleren naar richting geven en inspireren. Van klassieke aansturing naar samenwerken en meedenken. Klinkt dat goed? Ontdek of Mission Command bij jouw organisatie past. Voeg de daad bij het woord en boek hieronder een Mission Command presentatie.

Boek een Mission Command presentatie

5 + 1 =

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431BR Diepenveen

Kvk-nummer
87781565

+31 242 022 383
[email protected]

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

niemand is belangrijker dan het team

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command