Mission Command teamontwikkeling:

samenwerken aan meer resultaat

Leer als team sneller en effectiever inspelen op markt en omgeving

Geloof jij dat samenwerken de basis is voor goede resultaten en meer plezier in het werk? Dat een gezamenlijke ambitie daarbij helpt en de beste ideeën meestal van de werkvloer komen? Maak dan kennis met mission command teamontwikkeling. Een andere manier van samenwerken binnen jouw team om sneller en effectiever in te spelen op de markt en de omgeving.

 

 

De Mission Command succesfactor: wat maakt een team succesvol?

Om succesvol te zijn als team is saamhorigheid essentieel. Goed en geaccepteerd leiderschap is daarbij van onmisbaar belang. Er is een gedeelde visie, gedragen door alle teamleden. Ieder teamlid kent zijn of haar rol in het geheel. En het team is gedreven om samen topprestaties te leveren. Bovendien kunnen de teamleden blindelings op elkaar vertrouwen.
Mooie ambities, maar hoe maak je die waar? Mission Command kan je hierbij helpen.

Teamontwikkeling ‘mission command style’

Mission Command geeft jou en je team inzicht in de mission command beginselen en helpt jullie een gezamenlijk toekomstbeeld realiseren en een gezamenlijk doel bepalen. Jullie leren verantwoordelijkheid nemen, je grenzen verleggen en de mission command principes toepassen. Daarbij laten we je in de praktijk ervaren wat samenwerken écht betekent.
In unieke teamtrainingen, volledig toegespitst op jouw team, creëren we teamspirit door alle teamleden te inspireren en inzicht te geven in elkaars rol binnen het team. We bouwen aan onderling vertrouwen en leren je buiten je comfortzone te treden. Zo vergroten we de effectiviteit van je team.

Mission Command teamontwikkeling aanbod

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom verzorgen wij altijd teamontwikkeling en teamtraining op maat. De top 2 van onze teamtrainingen zijn:

24 uurs teamtraining

24 uur met je team aan de slag op een echte teamlocatie waar de teamleden 24 uur op elkaar zijn aangewezen. Voor als je in korte tijd met je team alle stappen van een succesvol team wilt doorlopen. Op een inspirerende, praktische en positief confronterende wijze worden de teamleden uit hun comfortzone gehaald en nieuwe teamvaardigheden aangeleerd. Lees hier meer.

Teamontwikkelingstraject

Gedurende zes tot acht maanden doorloop je met jouw team een zestal Mission Command team modules. Tussendoor wordt je als leidinggevende begeleid in het doorvoeren van het geleerde. Het resultaat: meer plezier in het werk, een hechte samenwerking en betere resultaten. Lees hier meer.

Heeft jouw team de Mission Command succesfactor?

Wil je mission command succesvol inzetten? De effectiviteit van jouw team verbeteren? Neem de eerste stap in deze uitdagende missie en bel ons op  +31 242 022 383 of neem contact op via het contactformulier

Bel mij terug

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431BR Diepenveen

Kvk-nummer
87781565

+31 242 022 383
[email protected]

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

niemand is belangrijker dan het team

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command