Open leiderschapsleergang Mission Command:

Effectief leiderschap in een dynamische omgeving

Op 21 september 2021 start de volgende leiderschapsleergang van Mission Command. In deze leiderschapsleergang van Mission Command ervaar je als teamlid én als leider in vier sessies, verspreid over zes maanden, hoe je als moderne leider moet handelen. Tussendoor ga je met gerichte opdrachten aan de slag in je eigen team. Je persoonlijke mentor begeleidt je hierbij en bezoekt ook jouw bedrijf.

Waarom deze leergang?

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich razendsnel en hebben grote invloed op de eigen organisatie en de markt. Reviews op internet laten zich niet voorspellen en vereisen directe actie. En plannen zijn vaak al verouderd voordat ze op papier staan. Voor je het weet ben je in onze 24-uurseconomie als leidinggevende alleen maar aan het hollen en heb je voortdurend het gevoel achter de feiten aan te lopen. Want effectief een team leiden in een wereld die steeds dynamischer en complexer wordt, hoe doe je dat?

Daarnaast wordt de arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Er is een groot gebrek aan geschoolde professionals. De traditionele stijl van leidinggeven is te traag om tijdig en slagvaardig te reageren. En te weinig inspirerend voor de nieuwe én huidige generaties medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat jongeren voor jouw team kiezen? Hoe geef je leiding aan deze nieuwe generatie, die andere loopbaanbehoeften heeft dan voorgaande generaties?

De uitdaging van de moderne leider

Een team bouwen waarin vertrouwen, samenwerking, communicatie en optimaal elkaars kwaliteiten benutten centraal staan is dé uitdaging van de moderne leider. Hierbij bepaalt de leider WAT en WAAROM en de teamleden HOE. De leider geeft richting en inspireert. De teamleden krijgen veel vrijheid van handelen waardoor ze snel en adequaat kunnen inspelen op de markt en omgeving. Dat vereist ander gedrag van medewerkers én hun leider. In deze leiderschapsleergang ervaar je, als leider en als teamlid, aan den lijve wat deze stijl betekent.

“Mission Command is een no-nonsense leiderschapstraining. De training geeft je handvatten om leiding te geven in de nieuwe wereld. Er worden verschillende tools, technieken en casussen besproken, ondersteund met voorbeelden uit de militaire wereld, waarbij de overeenkomsten met de dagelijkse realiteit in het bedrijfsleven opvallend groot zijn. Als beginnend leidinggevende heeft deze training mij de richting gegeven waar ik naar op zoek was, maar ook de meer ervaren rotten uit mijn trainingsgroep waren zeer enthousiast. Kortom; een aanrader!”

Jere Zandijk, Eneco

 

 

Geweldige training met een topteam en toptrainers Otto, Paul en Aad. Inspirerend, confronterend en op zijn tijd vermoeiend :). Een aanrader voor leiders die zich verder willen ontwikkelen en bereid zijn om echt met zichzelf & team aan de slag te gaan.

Esther Huijser, Geldservice Nederland

De trainers zijn met de deelnemers erin geslaagd een veilige omgeving te creëren, waardoor het niet moeilijk was om over de drempel te stappen en nieuwe dingen te gaan doen.

Arend Pieterse, Cedris

De intervisie met mijn medecursisten heeft me sterker gemaakt. Ik heb meer richting gekregen hoe ik leiding wil geven.

Wendy Meerbeek, De Harlekijn

Een leiderschapstraining van Mission Command volgen?

Je management skills verbeteren met een mission command leiderschapstraining? Bel ons voor een afspraak. Stel je vraag via ons contactformulier. Of vraag de brochure van de open training aan.

Brochure aanvragen

12 + 1 =

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431 BR Diepenveen

Kvk-nummer
30177532

+31 242 022 383
info@missioncommand.nl

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

Niemand is belangrijker dan het team - Otto van Wiggen Mission Command

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command