Mission Command Coaching:

praktisch, doelgericht en effectief

Verbeter de effectiviteit van je team door coaching on the job

Wil je de effectiviteit van je team verbeteren? Zorgen dat je medewerkers in een functie zitten waar ze happy zijn en waar hun talenten tot hun recht komen? Wil je leren je mensen individueel en je team als geheel te ondersteunen in hun ontwikkeling? Dan is Mission Command coaching iets voor jou!

 

Coaching bij instroom, doorstroom en uitstroom

Als manager ben je verantwoordelijk voor instroom-, doorstroom- en uitstroombeleid. De vereiste competenties voor een functie matchen met de aanwezige kwaliteiten van jouw mensen is belangrijk om effectief te zijn. Maar ook een vertrekkende medewerker ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan is jouw (morele) verantwoordelijkheid. Mission Command helpt je met het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plekken in je team.

Managementcoaching: inzicht in gedrag, drijfveren en talenten

Managementcoaching start met inzicht in jezelf. Inzicht in gedrag, drijfveren en talenten helpt jou om jezelf verder te ontwikkelen als leider. Bij Mission Command vindt vervolgens managementcoaching plaats on the job, op de werkvloer en tijdens het teamoverleg. Daardoor kun je gewoon je werk als leidinggevende blijven doen. En tegelijkertijd leer je de vaardigheden voor samenwerken volgens de mission command principes aan. Praktisch, doelgericht en effectief. Zo verspil je geen tijd en geld aan eindeloze coachingsgesprekken.

Wij zijn opgeleid en gecertificeerd voor het maken en bespreken van persoonlijkheidsprofielen.

Mission Command mentoring

Zoek je als leider een klankbord voor ‘wat’ je moet doen? Dan is mentoring een effectief hulpmiddel. Denk bij het ‘wat’ aan het nemen van een belangrijk besluit dat grote impact heeft voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld overwegen of je een nieuwe markt gaat aanboren. Een internationaal avontuur aangaan. Dealen met politieke perikelen. Een nieuwe strategie bedenken. Of jouw organisatie versneld laten doorgroeien. Of meer persoonlijk: kiezen voor een andere leiderschapsrol in (wellicht) een andere organisatie. De mentor heeft hetzelfde meegemaakt als jij, is zelf vele malen in diverse valkuilen gelopen en kent jouw afwegingen en zorgen als geen ander.

Een mentor is iemand die zijn ideeën en ervaringen met jou deelt. Meer praat dan vragen stelt. Waar je jouw vragen kunt neerleggen omdat je weet dat de mentor jouw situatie zelf al eens heeft meegemaakt. Met mentoring maak je maximaal gebruik van de ervaring van iemand die in het verleden zelf in vergelijkbare posities en omstandigheden heeft gezeten.

Mission Command coaching aanbod

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom verzorgen wij altijd coaching op maat. Afhankelijk van de behoeften van je bedrijf kunnen we je helpen met

  • teamcoaching
  • managementcoaching
  • personal coaching
  • competentiecoaching
  • mentoring
  • persoonlijkheidsprofielen
  • 360° assessments
  • spiegelsessies

Betere balans in je team met Mission Command coaching?

Wil je een betere balans in je team en een effectievere samenwerking? Dan is Mission Command coaching wellicht iets voor jouw organisatie. Ontdek het in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bel ons op +31 24 2022 383 of vul onderstaand contactformulier in.

Direct Contact met Mission Command

Otto van Wiggen

E: otto@missioncommand.nl
M: +31 6 20 32 83 42
LLinkedIn

Paul Schmidt

E: paul@missioncommand.nl
M: +31 6 53 64 13 27
LLinkedIn

Mission Command boek

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command

 

Adres

Calsstraat 20
6671 AM Zetten

Kvk-nummer
65964446

+31 242 022 383
info@missioncommand.nl

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command