Mission Command Leiderschapstraining:

Leiden is willen dienen

Van controleren en sturen naar dienen en richting geven met Mission Command

Wat is jouw definitie van goed leiderschap? Controleren en sturen? Of inspireren en richting geven? Binnen de mission command leiderschapsstijl wordt goed leiderschap bepaald door de bereidheid jouw eigenbelang ondergeschikt te maken aan het belang van de opdracht en de teamleden.

Mission command leiderschap: leiden is willen dienen

Mission command leiderschap gaat verder dan “faciliterend leiding geven”, “de manager als coach”, “dienend leiderschap” of “zelfsturende teams”. Bij mission command betekent leiden willen dienen, door een werkomgeving te creëren waarbinnen jouw medewerkers kunnen groeien. Bouwen aan vertrouwen en vrijheid van handelen geven aan je team. Geen trucje dat je even aanleert, maar een filosofie die vergaande en blijvende invloed heeft op de cultuur van je organisatie en het gedrag van jouw mensen.

Mission Command leiderschap aanbod

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom verzorgen wij altijd leiderschapstraining op maat. Een greep uit de leiderschapstrainingen van Mission Command:

Open leiderschapsleergang Mission Command

Gedurende een half jaar wordt je ondergedompeld in de leiderschapsfilosofie van Mission Command. Tussen de trainingssessies door ga je met praktijkopdrachten aan de slag binnen je eigen organisatie waarbij je wordt begeleid door een mentor. Meer weten, klik dan hier.

Teamleiderschap Mission Command

Een van de belangrijkste kwaliteiten van een leider is dat hij of zij een sterk team kan bouwen. In deze tweedaagse training ga je niet alleen leren maar ook ervaren hoe je dat doet. Op één van de inspirerende teamlocaties van Mission Command. Meer weten, klik dan hier.

Persoonlijk leiderschap

Leidinggeven aan anderen start met leidinggeven aan jezelf. Wie ben je, wat drijft je, waar ben je goed en minder goed in en wat zou je willen bereiken? Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan en wil je echt beter worden? Neem dan deel aan deze training. Meer weten, klik dan hier.

Herkennen van en inspelen op gedrag

Sommige mensen kijken door een andere bril naar de wereld dan jij. Maar wat voor bril is dat dan en hoe speel je effectief in op gedrag dat verschilt van dat van jou? Als je dat lukt wordt communicatie en samenwerken met anderen een stuk eenvoudiger. Meer weten, klik dan hier.

Leiderschap bij extreem geweld

Sommige leidinggevenden hebben een rol in situaties met extreem geweld. Denk daarbij aan de leiders CoPI van de brandweer of officieren van dienst bij de politie. Situaties waarbij er geen tijd is om te polderen en daadkracht nodig is om het geweld te beteugelen en slachtoffers te voorkomen. Meer weten over deze training? Klik dan hier.

Battlefield Experience Grebbeberg

In de Battlefield Experience Grebbeberg maken we op het toenmalige slagveld de parallellen zichtbaar tussen de krijgshistorie en de uitdagingen waar organisaties zich tegenwoordig voor geplaatst zien. Er zijn interessante lessen te trekken vanuit de strijd die dara geleverd is. Meer weten, klik dan hier.

Direct Contact met Mission Command

Otto van Wiggen

E: otto@missioncommand.nl
M: +31 6 20 32 83 42
LLinkedIn

Paul Schmidt

E: paul@missioncommand.nl
M: +31 6 53 64 13 27
LLinkedIn

Bel mij terug

Een leiderschapstraining van Mission Command volgen?

Je management skills verbeteren met een mission command leiderschapstraining? Bel ons voor een afspraak. Stel je vraag via ons contactformulier. Of vraag de brochure van de open training aan.

Brochure aanvragen

12 + 8 =

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431 BR Diepenveen

Kvk-nummer
30177532

+31 242 022 383
info@missioncommand.nl

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

Niemand is belangrijker dan het team - Otto van Wiggen Mission Command

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command