Mission Command Interimmanagement

Als het om resultaten gaat

De Mission Command Interim management aanpak

Weleens het gevoel dat de veranderingen die je wilt doorvoeren niet landen? Dat er barrières zijn waar je de vinger niet achter kunt krijgen? Of dat doelstellingen niet gehaald worden en het tij maar niet wil keren? Dan kan Mission Command Interim management een verrassende oplossing zijn om de gestelde ambities en doelen wèl te behalen.

De vier Mission Command interim management oplossingen

Strategische interim management oplossingen

Je wilt een nieuwe strategie binnen jouw organisatie doorvoeren. Een strategie die door eenieder begrepen en geaccepteerd wordt en wordt geoperationaliseerd binnen jouw organisatie. Mission Command interim management kan je daarbij helpen. Output: iedereen in de organisatie begrijpt wat de nieuwe strategie voor zijn eigen werk betekent, is daar enthousiast over en handelt daar dagelijks naar.

Team interim management oplossingen

Een team functioneert niet naar behoren en moet weer op de rit worden gezet. Je zoekt naar een manier om echte samenwerking, proactiviteit en plezier in het werk te realiseren. Mission Command interim management kan je daarbij helpen. Output: een goed functionerend team waarin doelgerichtheid en samenwerking aantoonbaar bijdragen aan het realiseren van de teamdoelen en aan de tevredenheid van de medewerkers.

Resultaat interim management oplossingen

De gestelde doelen staan onder druk. Commerciële, financiële, klant, medewerker of kwaliteitsdoelen. Je wilt toe naar een situatie waarin je niet meer wakker hoeft te liggen van achterblijvende resultaten. Mission Command interim management kan je daarbij helpen. Output: De gestelde doelen worden behaald.

Pilot teams als voorbeeld voor de organisatie

Je wilt binnen jouw organisatie hét voorbeeld neerzetten van goed functionerende teams. We gaan aan de slag bij een of twee pilotteams die hét voorbeeld worden voor de rest van de organisatie. Qua samenwerking en qua resultaatgerichtheid. Goed voorbeeld doet goed volgen. We nemen de andere managers aan de hand mee om de gewenste stijl van leiderschap en samenwerking in hun teams over te nemen. Mission Command interim management kan je daarbij helpen. Output: het realiseren van mens en resultaatgerichte teams binnen jouw gehele organisatie.

Aanpak

Samen met jou bespreken we de uitdagingen waar jouw organisatie voor staat. Vervolgens worden de opdracht en de kaders waarbinnen deze moet worden uitgevoerd vastgelegd. Binnen de kaders krijgen we vrijheid van handelen om de opdracht tot een succes te maken. Dan gaan we aan de slag. Volgens de Mission Command principes van samenwerking, sturing en zelforganisatie.

Waarom kiezen voor de Mission Command interim management oplossingen?

  • Om jouw organisatie in staat te stellen snel en effectief te reageren op de snel veranderende omgeving/markt en haar doelen te laten behalen.
  • De interimmers van Mission Command zijn gepokt en gemazeld in het geven van leiding.
  • Jarenlange ervaring met leidinggeven aan teams variërend van 15 tot 4000 mensen.
  • Resultaat én mensgericht, dienend aan de opdracht en aan de mensen.

Direct Contact met Mission Command

Otto van Wiggen

E[email protected]
M: +31 6 20 32 83 42
LLinkedIn

Paul Schmidt

E: [email protected]
M: +31 6 53 64 13 27
LLinkedIn

Bel mij terug

Op zoek naar een effectieve interimoplossing?

Bel ons voor een afspraak of stel je vraag via ons contactformulier.

Informatie aanvragen

5 + 9 =

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431BR Diepenveen

Kvk-nummer
87781565

+31 242 022 383
[email protected]

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

niemand is belangrijker dan het team

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command