Open leiderschapsleergang Mission Command:

Effectief leiderschap in een dynamische omgeving

Op 5 september 2018 start alweer de tweede leiderschapsleergang Mission Command. De deelnemers maken op dag 1 kennis met de basisprincipes van Mission Command leiderschap, teamontwikkeling en communicatie. In deze leiderschapsleergang van Mission Command ervaar je als teamlid én als leider in vier sessies, verspreid over zes maanden, hoe je als moderne leider moet handelen. Tussendoor ga je met gerichte opdrachten aan de slag in je eigen team. Je persoonlijke mentor begeleidt je hierbij en bezoekt ook jouw bedrijf.

Waarom deze leergang?

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich razendsnel en hebben grote invloed op je organisatie en markt. Reviews op internet laten zich niet voorspellen en vereisen directe actie. En plannen zijn vaak al verouderd voordat ze op papier staan. Voor je het weet ben je in onze 24-uurseconomie als leidinggevende alleen maar aan het hollen en heb je voortdurend het gevoel achter de feiten aan te lopen. Want effectief een team leiden in een wereld die steeds dynamischer en complexer wordt, hoe doe je dat?

Daarnaast wordt de arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Er is een groot gebrek aan geschoolde professionals. De traditionele stijl van leidinggeven is te traag om tijdig en slagvaardig te reageren. En te weinig inspirerend voor de nieuwe én huidige generaties medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat jongeren voor jouw team kiezen? Hoe geef je leiding aan deze nieuwe generatie, die andere loopbaanbehoeften heeft dan voorgaande generaties?

De uitdaging van de moderne leider

Een team bouwen waarin vertrouwen, samenwerking, communicatie en optimaal elkaars kwaliteiten benutten centraal staan is dé uitdaging van de moderne leider. Hierbij bepaalt de leider WAT en WAAROM en de teamleden HOE. De leider geeft richting en inspireert. De teamleden krijgen veel vrijheid van handelen waardoor ze snel en adequaat kunnen inspelen op de markt en omgeving. Dat vereist ander gedrag van medewerkers én hun leider. In deze leiderschapsleergang ervaar je, als leider en als teamlid, aan den lijve wat deze stijl betekent.

 

Direct Contact met Mission Command

Otto-van-Wiggen-Mission-Command

Otto van Wiggen
E: otto@missioncommand.nl
M: +31 6 20 32 83 42
LLinkedIn

Paul-Schmidt-Mission-Command

Paul Schmidt
E: paul@missioncommand.nl
M: +31 6 53 64 13 27
LLinkedIn

Bel mij terug

Een leiderschapstraining van Mission Command volgen?

Je management skills verbeteren met een mission command leiderschapstraining? Bel ons voor een afspraak. Stel je vraag via ons contactformulier. Of vraag de brochure van de open training aan.

Brochure aanvragen

10 + 2 =

ADRES

Ericalaan 35
3911 XM  Rhenen

Kvk-nummer
30177532

+31 242 022 383
info@missioncommand.nl

BESTEL BOEK

team

Klik hier

HEB JE EEN VRAAG?

 

Heb je een vraag over onze diensten of wil je meer weten over Mission Command? Neem contact met ons via het contactformulier.

 

Contactformulier