Vernieuwde website Mission Command

Het jaar 2020 was voor ons een stuk rustiger dan de jaren ervoor. Gedurende langere tijd zorgden de Corona maatregelen ervoor dat we geen fysieke bijeenkomsten konden organiseren. We konden wel iets online doen maar zoals één van onze klanten het zei: ‘Mission Command trainingen moet je fysiek ervaren.’ En daar heeft ze helemaal gelijk in. ‘Ervaringsleren’ maar ook meerdere interventies in de diverse leiderschaps- en teamtrajecten die we doen kun je niet vervangen door online meetings.

Maar wat is ervaringsleren eigenlijk, wat voor interventies doen we dan en welke diensten heeft Mission Command eigenlijk? Eind 2020 hebben we feedback gevraagd aan onze klanten en prospects over onze dienstverlening en onze uitstraling. Daaruit bleek dat het wel duidelijk is waar we voor staan maar minder duidelijk is wat we nou allemaal doen. Eén van de tips was het directer op de website communiceren van onze belangrijkste diensten. Maar ook het meer communiceren via ‘beeld’ dan via ‘tekst’. Je kunt immers veel vertellen over de methodiek ‘ervaringsleren’ of over onze leiderschapsleergang maar een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden.

Dat is reden geweest om in januari onze website her en der aan te passen die we bij deze vol trots presenteren. Andere suggesties zijn van harte welkom. Heel benieuwd wat je ervan vind!

Direct Contact met Mission Command

Otto van Wiggen

E[email protected]
M: +31 6 20 32 83 42
LLinkedIn

Paul Schmidt

E: [email protected]
M: +31 6 53 64 13 27
LLinkedIn

Adres

De Nieuwe Aanleg 12
7431BR Diepenveen

Kvk-nummer
87781565

+31 242 022 383
[email protected]

Bestel boek

Niemand is belangrijker dan het team -
Otto van Wiggen

niemand is belangrijker dan het team

Bestel boek

Mission
Command -
Paul Schmidt

De wereld verandert, nu onze leiders nog - Paul Schmidt Mission Command