Mission Command teamontwikkeling:

samenwerken aan meer resultaat

Leer als team sneller en effectiever inspelen op markt en omgeving

Teamontwikkeling - Mission CommandGeloof jij dat samenwerken de basis is voor goede resultaten en meer plezier in het werk? Dat een gezamenlijke ambitie daarbij helpt en de beste ideeën meestal van de werkvloer komen? Maak dan kennis met mission command teamontwikkeling. Een andere manier van samenwerken binnen jouw team om sneller en effectiever in te spelen op de markt en de omgeving.

 

De Mission Command succesfactor: wat maakt een team succesvol?

Om succesvol te zijn als team is saamhorigheid essentieel. Goed en geaccepteerd leiderschap is daarbij van onmisbaar belang. Er is een gedeelde visie, gedragen door alle teamleden. Ieder teamlid kent zijn of haar rol in het geheel. En het team is gedreven om samen topprestaties te leveren. Bovendien kunnen de teamleden blindelings op elkaar vertrouwen.
Mooie ambities, maar hoe maak je die waar? Mission Command kan je hierbij helpen.

Teamontwikkeling ‘mission command style’

Mission Command geeft jou en je team inzicht in de mission command beginselen en helpt jullie een gezamenlijk toekomstbeeld realiseren en een gezamenlijk doel bepalen. Jullie leren verantwoordelijkheid nemen, je grenzen verleggen en de mission command principes toepassen. Daarbij laten we jullie in de praktijk ervaren wat samenwerken écht betekent.
In een unieke teamtraining, volledig toegespitst op jouw team, creëren we teamspirit door alle teamleden inzicht te geven in elkaars rol binnen het team. We bouwen aan onderling vertrouwen en leren jullie buiten je comfortzone te treden. Zo vergroten we de effectiviteit van je team.

Mission Command teamontwikkeling aanbod

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom verzorgen wij altijd teamontwikkeling en teamtraining op maat. Afhankelijk van de behoeften van je team kunnen de onderwerpen zijn:

  • Werken met inspirerende klant- en teamdoelen
  • Bouwen aan vertrouwen (in jezelf, je collega’s en je teamleider)
  • Samenwerken en teamrollen
  • Initiatief tonen en verantwoordelijkheid nemen
  • Communicatie in het team
  • Feedback geven en ontvangen

Als hulpmiddelen en methodieken gebruiken wij onder andere ervaringsleren, intervisie, teamanalyse-instrumenten en meerdaagse trainingen op unieke en uitdagende teamlocaties.

Heeft jouw team de Mission Command succesfactor?

Wil je mission command succesvol inzetten? De effectiviteit van jouw team verbeteren? Neem de eerste stap in deze uitdagende missie en bel ons op  +31 242 022 383 of neem contact op via het contactformulier

Direct Contact met Mission Command

Otto-van-Wiggen-Mission-Command

Otto van Wiggen
E: otto@missioncommand.nl
M: +31 6 20 32 83 42
LLinkedIn

Paul-Schmidt-Mission-Command

Paul Schmidt
E: paul@missioncommand.nl
M: +31 6 53 64 13 27
LLinkedIn

‘Niemand is belangrijker dan het team’

team

Bestel hier

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Neem contact op met Mission Command en ontdek zelf hoe jouw organisatie kan profiteren van deze krachtige combinatie van ervaring.

 

14 + 14 =

ADRES

Ericalaan 35
3911 XM  Rhenen

Kvk-nummer
30177532

+31 242 022 383
info@missioncommand.nl

BESTEL BOEK

team

Klik hier

HEB JE EEN VRAAG?

 

Heb je een vraag over onze diensten of wil je meer weten over Mission Command? Neem contact met ons via het contactformulier.

 

Contactformulier